Nova vloga Jude Bellingham v Angliji je pozen preobrat v načrtih Garetha Southgata za Euro

Nova vloga Jude Bellingham v Angliji je pozen preobrat v načrtih Garetha Southgata za Euro

V noči, Nogometni dresi za otroke  ko je Jude Bellingham morda izgubil status najmlajšega čudežnega dečka v angleški sredini, je imel še vedno zadnjo besedo. Večer, ki ga je najboljši strelec madridskega Reala zaključil z nenatančnim zaključkom, se je končal z najzanesljivejšim strelom, ki se je v 95. minuti izenačil v spodnjem kotu tekme z Belgijo: Bellingham je pogosto imel smisel za dramatične trenutke, Angliji pa je preprečil drugi poraz v štirih dneh, saj je dosegel šele svoj tretji mednarodni gol. Če je Kobbie Mainoo ob svojem prvem mednarodnem nastopu najprej pokazal pogled v prihodnost s spretnim dotikom in čudovito sposobnostjo izogibanja nasprotnikom, je Anglija nato videla to, čemur je bil Bernabeu priča večino te sezone: Bellingham je strelec golov.

Da mu je pomagal James Maddison, ki je s predrzno zajemal, da bi našel tekača iz sredine igrišča, je Southgatu ponudilo še eno možnost: Bellingham zdaj za svojo državo nosi številko 10, vendar lahko pade v globljo vlogo, da se prilagodi Maddisonu. Združili so se ravno takrat, ko se je zdelo, da je Anglija marca porabila za dušenje pričakovanj in se odpravila proti Euro 2024 brez oblike favoritov.Morda pa bodo odpotovali v Nemčijo, saj bo Gareth Southgate premislil o nekaterih načrtih. Mainoo, ki je bil pred manj kot dvema tednoma uvrščen v reprezentanco do 21 let, se je morda poleti prebil v starejšo skupino. Lewis Dunk, jeseni zanesljiv, spomladi žal neuspešen, je naredil drugo napako v prav toliko tekmah in je videti, da bo poletje preživel doma. Maddison je nakazal, da bi lahko bil udarna zamenjava. Ivan Toney si je zagotovil boljšo možnost, da bo na Euru 2024 nadomeščal Harryja Kanea. V mešani noči za predstavnike Aston Ville se je Ezri Konsa ob Dunkovih težavah morda povzpel v obrambni vrsti, Ollie Watkins pa bi ga lahko Toney preskočil v napadu.

Če ne drugega, Al-Nassr dresi z lastnim imenom je obsežen seznam poškodovanih angleških nogometašev Southgatu dal več dokazov o sposobnostih igralcev, ki se potegujejo za zadnja mesta v njegovi ekipi. Vsi niso bili prepričljivi, a čeprav je Anglija prikazala boljšo predstavo kot proti Braziliji, so jih spodkopale napake, zaradi katerih so se morali izogibati igri: Jordan Pickford in Dunk za dva gola Yourija Tielemansa.Njihove težave bi lahko deloma pripisali začasni strani, ki je bila okrnjena za vse prve izbirne zadnje štiri, ko je John Stones odšel v 10 minutah - potem ko je Kyle Walker odšel proti Braziliji, je bil to morda zelo drag mednarodni premor za Manchester City -, da bi se seznam manjkajočih povečal na 16.


hx201314

8 Blog posts

Comments